Sådan sparer du penge på at lægge gulv

Uniplan Danmark

Rigtig mange mennesker og især større virksomheder, kan potentielt spare tusindevis af kroner på varmeregningen hvert evigt eneste år. Dette kan gøres ved simpelthen at isolere sit gulv på den helt rigtige måde.

I Danmark har vi et meget omskifteligt klima, med fire årstider, varme, regn, sne og blæst osv. Dette kræver huse i høj kvalitet og med isolering der kan holde kulden og fugtigheden på den rigtige side af vinduerne.

Rigtig mange bygninger i Danmark er af ældre dato. Dette betyder at isoleringsevnen i mange tilfælde ikke lever op til de moderne standarder og det betyder samtidigt, at pengene på varmeregningen flyver direkte ud af vinduet.

En enkeltinvestering i undergulve holder dig varm i mange år

Selvom det ikke er gratis at få lagt undergulv, kommer du til at tjene pengene tilbage igen henover årene. Der er mange tusinde kroner at spare, samtidigt med, at dit hus eller virksomhed stiger markant i værdi.

At få lagt det rigtige undergulv, betyder at der aldrig opstår hulrum eller kuldebroer imellem gulve og etager på bygninger. Det er i disse to ovennævnte steder, at pengene på din varmeregning siver ud af.

Har man en større virksomhed, er varmeregningen ikke småpenge. Virksomheder betaler mindre formuer hvert år, i forsøg på at opvarme lokalerne for de mange ansatte. Disse penge kan, ved hjælp af en enkeltinvestering, nemt spares og dermed investeres i mere interessante økonomiske forhold.

Fagfolk med mange års erfaring

Uniplan Danmark er landets førende specialister i undergulve, og har rigtig mange års erfaring med at skabe værdi for deres kunder. Selskabet har gennem tiden lagt undergulve svarende til 422.000 m2 over hele landet.

Et af de meste effektive undergulve lægger man med EPS-beton. Denne beton bliver lagt flydende, hvilket betyder at betonen udfylder samtlige hulrum og svært tilgængelige områder mellem etager og skilninger. Dette betyder også, at varmen bliver indenfor og man undgår at fyre op for gråspurvene de næste mange år ud i fremtiden.

Derudover har undergulve den direkte effekt, at gulvet holder meget længere og at det ovenikøbet er langt mere modstandsdygtigt overfor tunge møbler og maskiner, hvilket gør det uundværligt i enhver produktionsvirksomhed.