Fem caféer på Frederiksberg til dig, der drømmer om hjemmelavet kage

Leder du efter en lækker kage til din eftermiddagskaffe? Her er fem virkelig gode caféer på Frederiksberg, der serverer hjemmelavet, smukke kager, som smager som en drøm.

1. Bertels Kager:

Leder du efter en virkelig god cheesecake? Så er Bertels Kager lige noget for dig. Kage og kaffebaren har altid et hav af lækre hjemmebagte, håndlavede cheesecakes og lagkager på menukortet.

Prøv blandt andet deres specialitet som Fresh berry cheesecake, Choclate Caramel cheesecake eller Tiramisu cheesecake. Du kan også købe cheesecaken med to go.

Maude’s Salon:

Maudes Salon er til dig, der gerne vil sidde og hygge med veninderne. Her er med garanti god stemning med hyggelige servering både indendørs og udendørs ud til Gammel Kongevej.

På menukortet på Maudes finder du blandt andet den populære Afternoon Tea med Maudes fortolkning af den populære britiske tradition. Her er kage, kaffe, scones og meget mere – det er ren forkælelse i tre etager.

Reihn Van Hauen:

Reihn van Hauen er en kendt og traditionsrig bager i København. På Frederiksberg finder du to caféer på Frederiksberg, den ene café tæt på Frederiksberg Centret. Her er både mulighed for at tage kager med to-go eller nyde i caféen.

Prøv blandt andet de populære Sarah Bernard Marangs med lakrids eller deres skønne hindbærsnitter med hindbærdrys.

Brødflov:

På hjørnet ved Falkoner Allé og Hostrupsvej. Ligger den imponerende café Brødflov med de lækreste hjemmebag og kager. Her kan du være sikker på at få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Prøv blandt andet den lækre Citronmarengs. Under den hvide marengs gemmer sig en syrlig citronmousse og en mørk chokoladebund. Du kan også prøve den skønne solbærmousse, der selvfølgelig er økologisk ligesom resten af kagerne i caféen.

Holms Bager og Café:

Ved indgangen til Frederiksberg Centret finder du caféen Holms Bager og café. Det er et traditionsrigt familiebageri med et menukort fuld af både kage og kaffe. Caféen byder både på cupcakes, hindbærsnitter og deres populære moussekager.

Du kan nyde din kaffe og kage i caféen på Plan2, eller udenfor på den solrige side af Frederiksberg Centret, hvis vejret er godt. Holms Bager er særlig kendt for deres store, runde hindbærsnitter, som er bagt fra bunden.

Du kan finde flere caféer på Frederiksberg her.