3 ideer til et nyt badeværelsesgulv

Find gode ideer til dit badeværelsesgulv
Har du også brugt timer klistret til skærmen når programmer som nybyggerne har kørt i fjernsynet, og stille og roligt blevet enig med dig selv om, at sådan en gør-det-selv renovering faktisk virker temmelig ligetil og overkommeligt?

Eller måske sidder du med den komplet modsatte følelse og overvejer, om det mon ikke er bedst at overlade renovering af badeværelset til de professionelle. For hvordan vil fliserne i brusekabinen ikke se ud, når man har ti tommelfingre og ingen sans for detalje?

Lige meget om du befinder dig i den første eller sidste kategori, så er jeg her for at fortælle dig, at du sagtens kan gennemføre renoveringen af dit badeværelse selv. Om ikke andet kan du i hvert fald udvælge og ligge badeværelsesgulvet! Og inden du kommer for godt i gang, så lad mig bare sig, at det ikke er så nemt, som det lyder. For hvor er der altså mange flotte muligheder. Og hvis du som mig har svært ved at tage en beslutning, så kan det at vælge gulv til badeværelset faktisk godt blive en langsommelig process. Derfor har jeg samlet de 4 smukkeste badeværelsesgulve nedenfor, så udvælgelsesprocessen bliver lidt mere overkommeligt for dig!

Mønstrede fliser

Fliser? Det er da så klassiske som noget kan bliver, tænker du måske. Men vidste du, at du også kan få fliser, der ligner trægulv? Eller smukke marokkanske fliser med farverige mønstre? Eller hvad med fliser i en flot turkis farve? Fliser som badeværelsesgulv er altså alt andet end kedeligt, og med alle de smukke muligheder må du ikke snyde dig selv i det mindste at overveje denne form for badeværelsesgulv. Jeg er personligt helt vild med marokkanske fliser og klinker, som laves i de smukkeste farver og mønstre. Det er da noget, der skaber godt humør i hverdagen.

Betongulv

Ønsker du at tilføre et moderne og råt look til dit badeværelse er et betongulv den ideelle løsning. Med i badeværelsesgulv i beton skaber du et eksklusivt og og smukt udtryk, der uden tvivl vil hoste ros fra dine gæster. Men det bedste ved at vælge et betongulv til badeværelset er, at det er ideelt til gør-det-selv projekter. Her skal du ikke holde tungen lige i munden for at det ligger helt præcist, som du skal, hvis du for eksempel lægger fliser. Et badeværelsesgulv i beton er derfor perfekt, hvis du leder efter et begyndervenligt gør-det-selv projekt, der samtidig tilfører et moderne og eksklusivt look til dit badeværelse.

Naturligt gulv af søsten

Hvis du leder efter en måde at bringe lidt wellness og spa stemning ind i dine daglige rutiner, så er et badeværelsesgulv lavet af søsten måske den rigtige løsning for dig. Jeg synes personligt det leder tankerne hen på velvær og spa ophold, samtidig med, at det giver et urban og cool touch til din indretning. Det du skal bruge for at føre denne idé ud i livet er søsten (eller den type sten du ønsker) og LIP, hvilket er en beton lignenede form for lim. Herefter er det bare at følge samme fremgangsmåde, som hvis du skulle lægge fliser og vupti, så har du lige pludselig et badeværelse, der oser af urban wellness. Hvis du ønsker et endnu mere urban look, kan du opnå dette ved at lave betonvægge, der er med til at skabe en mere rå atmosfære.