Hold årtiets fest

Tuxen

Hvis du fylder rundt eller bare har lyst til at forkæle dine venner eller kollegaer med den fedeste fest nogensinde, så skulle du prøve at overraske hele flokken med et brag af en fest, hvor selv et diskotek ikke kan følge med. 

Dette kræver selvfølgelig, at man går all-in på udstyr. Eftersom det er enormt dyrt at skulle købe store musik og lysanlæg er det en rigtig god idé at kigge på mulighederne for at leje disse uundværlige ‘partyredskaber’.

Sidste år da jeg holdt julefrokost for firmaet, tænkte jeg at nu skal venner og kollegaer overraskes som det aldrig er sket før. Derfor tog jeg kontakt til Tuxen for at høre nærmere om leje af et fuldt sæt festudstyr med lys, lyd og storskærm.

Hurtig levering og service

Jeg havde allerede lejet lokalerne, så efter jeg havde kontaktet Tuxen og forklaret dem om størrelsen på lokalerne, samt hvor mange gæster der kom, fandt vi hurtigt ud af, hvilket udstyr der passede til festen.

Alt blev leveret og installeret. Jeg blev grundigt instrueret i, hvordan det hele virkede (musik, lys, billeder på skærmen mm.) og det hele fungerede helt som det skulle. Lysshowet og musikken var over al forventning og det resulterede i, at vi fik holdt den fedeste fest nogensinde.

Det gør virkelig en forskel, når lys, lyd og billeder går op i en højere enhed, og det gør det kun ekstra sjovt, når det foregår privat. Musikken var utrolig nem at styre og vi kunne både styre det fra telefonen, og fra den mikserpult der blev stillet til rådighed.

Lette tømmermænd

Dagen efter festen kom Tuxens serviceteknikere og pillede alt udstyret ned og tog det med tilbage. Nemt og hurtigt for mig, og jeg er 100 % sikker på, at jeg skal leje udstyr fra Tuxen igen til næste sommerfest eller julefrokost.

Det giver simpelthen så fed en stemning, når man lejer fra et selskab, der ved, hvad der virker, og som forstår, hvad man har brug for til lige præcis den type fest, som man skal holde.