5 tips dig gør dig til en kick-ass trommeslager!

Trommeundervisning, undervisning i trommer

Har du spillet trommer i mange år og føler, at din udvikling er gået i stå, eller har du blot spillet i et par måneder og søger råd? Så er du kommet til det rette sted.

Dette blogindlæg hjælper dig med at nå nye højder, og gør dig klar til den helt store koncert, du altid har drømt om.

Så kom igang!

1. Træning, træning og mere træning

Ja, det kommer nok ikke som et chok for nogen, at det kræver en spandevis af træning, hvis man ønsker at blive en succesfuld trommeslager. Trommer sætter store krav til ens koordination mellem øjne og hænder, da det gælder om have forskellige fysiske opgaver kørende på samme tid.

2. Lyt til de rigtige bands

Det er ikke muligt blive en god trommeslager ved at studere nodebøger. De fleste mennesker lærer bedst ved at lytte til andre bands. Drop derfor nodebogen og få bestilt de der koncertbilletter!

3. Gør som legenderne

En stor del af al læring kommer ved, at man imiterer og gør som andre. Dette gælder også ved trommer. Søg derfor efter dine yndlingsbands på nettet, og begynd at se nogle videoer. Det er også rigtig godt, hvis du er løbet tør for inspiration.

4. Trommeundervisning

Hvis du føler, at du har gjort alt, hvad du kan for at forbedre dine evner som trommeslager, kan du altid søge hjælp andetsteds. Den bedste måde at gøre dette på er at få undervisning i trommer af en underviser, som passer til til niveau.

En underviser vil kunne se på din teknik og musik objektivt og komme med gode råd til, hvordan du forbedrer dig. Samtidig vil undervisningen fungere som en slags hjælp til selvhjælp, da du kan bruge underviserens råd i fremtiden. 

5. Spil sammen med andre

Som trommeslager kan det være en udfordring at få rytme og koordination helt på plads, men det er der heldigvis råd for. Tricket er at øve sammen med andre musikere. Er du ikke en del af et band, kan dette problem nemt løses – blot ved at smide en relevant sang på anlægget, og skrue volumen helt op!

Der findes endda musik, hvor trommerne er sorteret fra, så du nemmere kan vende dig til de andre instrumenter.