Billig istandsættelse af sommerhuset

WORKPRO

Hvad enten du skal have lavet en tilbygning, isolering eller renovering af dit sommerhus, skal du have den helt store pengepung op, hvis du ikke selv kan udføre det komplicerede arbejde.

Trænger dit sommerhus til en kærlig hånd, er gode råd dyre. Byggematerialer og håndværkerlønninger løber op i mange tusinder af kroner, inden man har set sig om. Det anbefales derfor at lægge et udførligt budget, inden man kaster sig ud i en opgave af denne slags.

Eftersom sommerhuset er ens sekundære hjem, kan priserne på renovering virke endnu dyrere og mere uoverskueligt at skulle gå i gang med. Der er mange spørgsmål som man skal have besvaret, både i forbindelse med design men så sandelig også priser og materialer.

Med polsk arbejdskraft kan du få drømmen opfyldt

WORKPRO er på pletten så snart du kontakter dem. Du får et tilbud på dit byggeprojekt til markedets bedste priser og firmaet udfører tilbygninger og renoveringer i alle afskygninger. Design og fremgangsmåde bliver diskuteret og WORKPRO rådgiver dig hele vejen igennem forløbet.

Uanset dine ønsker, kan WORKPRO sørge for at drømmen bliver ført til dørs og de stopper ikke før det sidste søm er slået i. Til gengæld slipper du for alt besværet og du kan roligt regne med, at dit projekt bliver udført professionelt og tilfredsstillende.

Et renoveringsprojekt er en investering som skal holde i mange år, derfor er der ikke plads til fejl og mangler, så man pludselig skal rive op i allerede færdiggjort arbejde. WORKPRO er synonym med kvalitet og du kan være sikker på at dit byggeprojekt er i sikre hænder.

Isolering af sommerhuset

Det danske vejr er utroligt omskifteligt, dette betyder at isoleringen skal være ekstra god. Især i et sommerhus, som ikke er beboet halvdelen af året. Her er det ekstremt vigtigt, at isoleringen er veludført så man undgår fugtskader og kuldebroer i sit sommerhus.

Der er intet værre end at komme frem til sit sommerhus og få en ubehagelig overraskelse fordi der er fejl og mangler i det byggetekniske omkring sit sommerhus. WORKPRO har kompetent erfaring inden for alle typer isolering, både udvendigt og indvendigt. Vi kender alle faldgruberne og besværligheder i forbindelse med isolering af sommerhuset.

WORKPRO tilbyder langtidsholbar isolering af dit sommerhus i form af vægisolering, tagisolering samt kælderisolering. WORKPRO er dit bedste og billigste alternativ i en dyr branche. Vi forsikrer dig, at du betaler en timeløn på 145 kr. hvilket giver dig råd til, at få dine boligdrømme opfyldt.