Indiens varierede oplevelser

Indien er et kæmpe land og har det næsthøjeste antal indbyggere i verden. Derudover er det, det største demokrati med mere end 1 milliard mennesker, som har flere end 100 forskellige sprog. Landet er grænset op til Pakistan, Kina, Nepal, Bhutand, Bangladesh og Myanmar.

Mangfoldige oplevelser

Kulturferie

Indien er spækket med mange forskellige kulturoplevelse i førsteklasse. Det er desuden ét af de lande i Asien, hvor oplevelserne ingen grænser sætter.

Oplev verdens mest omtalte tempel, Taj Mahal som bortset fra at være med i UNESCO’s liste over verdenskulturarv er stemplet som ét af verdens vidunder. Det er derfor mere eller mindre et “must see” på din rejse til Indien.

Derudover er der den gamle by “Fort Cochin”, det gyldne tempel og historiske perler som Amber Fort og den glemte kongeby “Fatehpur Sikhri”. Indiens hovedstad indeholder også mange forskellige kulturelle oplevelser, hvor Indiens største moské er beliggende.

Trekking/bjergbestigning

Indien er ideel for trekking eller bjergestingning, da man kan opleve verdens 3. højeste bjerg, Kanchenjunga. Bjerget er 8.586 højt og ligger i den lille indiske delstat Sikkim, som er et smukt sted.

I Indien kan der på sin trekketur eller bjergbestignings-tur opleves en helt fantastisk natur og kultur, alt imens du bevæger dig mod toppens kulde. Her kan du vidt bestemme om du vil over i det mere ørkenagtige natur, frodige natur eller det helt kolde natur.

Hvis du vil bestige eller trekke flere bjerge samtidig, kan du også besøge verdens højeste bjerg Himalaya på turen. Du vil uden tvivl ikke fortryde du har taget Indiens fantastiske tur og natur med i købet.

Safari og naturferie

Indien er især kendt for deres store bestand af tiger, som lever i de vidstrakte skove og vekslende åbne græssletter. Der er også et kæmpe tigerreservat man kan opleve, hvor man kommer helt tæt på tigerne.

I Indien kan man også opleve spændende og særprægede dyr som sambarhjorte, krokodiller, aber, leoparder, den store junglekat eller en sort læbebjørn.

Derudover kan der også findes dyr som vilde elefanter, næsehorn, vandbøfler samt et helt fantastisk fugle, som ingen ender tager. De sjældne gibbonaber og den bengalske tiger findes også i Indien og er kendt verden over.