Hvor høj er sikkerheden på din arbejdsplads?

kontorzonen sikkerhed

Når man dagligt arbejder med private dokumenter, tal og statistikker for ens virksomhed, så er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Hvis man arbejder på ens computer, er det altafgørende, at du har en sikkerhedskode, som forhindrer andre mennesker i at logge ind på din computer og undersøge, hvad du laver. Ligeledes er det yderst vigtigt, at alle dokumenter på dit kontor ikke ligger og er offentligt tilgængelige. Hvis du ikke er på dit kontor, har alle så frit udsyn til private dokumenter? Når du går hjem fra arbejde om eftermiddagen, lader du så private dokumenter ligge på dit bord? Hvis du gør, så bør du overveje at undersøge mulighederne for nye og sikre kontormøbler.

Lås altid dine private sager inde

De fleste mennesker tænker ikke over, at der dagligt bliver begået adskillige indbrud i både private hjem og i virksomheder. Derfor lader de frit deres dokumenter ligge på borde eller skuffer på deres arbejdsplads, når de går hjem fra arbejde om eftermiddagen. Dette kan have fatale konsekvenser for både din egen, men også hele virksomhedens fremtid.

Hvis de forkerte mennesker får fat i private dokumenter angående virksomheder, så kan det have fatale konsekvenser. Og selvom man har den opfattelse, at ens virksomhed er sikret med både alarmer og indbrudssikrede døre, så er det vigtigt alligevel at passe på sine ting.

Du kan finde adskillige kontormøbler, som indeholder sikringer og låse, så du kan låse dine private dokumenter og sager inde. Hos kontorzonen.dk kan du bl.a. få pengeskabe, hvor du kan låse både større og mindre ting inde i, når du går hjem fra arbejde.

Du kan også sikre dig mod brand

Men selvom du blot låser dine vigtige dokumenter inde, så kan det ligeledes være en nødvendighed at sikre sig mod brand også. Selvom man ikke tænker over det, så er der ekstrem stor mulighed for, at der opstår brand på netop en arbejdsplads, fordi der ofte er koblet mange og større maskiner op til samme system.

Det kan derfor være en god idé at anskaffe sig et brandsikkert skab, hvor du kan lægge dine private dokumenter samt din bærbar computer ind i, når du forlader din arbejdsplads. På denne måde sikrer du dig, at du ikke mister mange dage, måneder eller års arbejde, og du kan derfor gå hjem med ro i sindet.

Det kan ligeledes også være en god idé at købe et brand- eller pengeskab til hjemmet. Man har ofte vigtige dokumenter og papirer liggende i hjemmet, som gerne ikke skulle forsvinde eller ende i hænderne på andre mennesker. Derfor kan du lægge dit pas, dine forsikringer og andre vigtige dokumenter ind i et pengeskab, som også er brandsikkert. På denne måde sikrer du disse ting mod både indbrud og brand.