Få styr på uforudsete udgifter

Vi kender vidst alle til uforudsete udgifter, og de er bestemt ikke sjove, da de ofte kan ødelægge hele ens måneds økonomi, da man ikke havde regnet med denne udgift. Nogle er så smarte, at de har sparet på, men hvis du er en af de mange, der ikke sparer på, ved du sikkert allerede, hvor slem en uforudset udgift kan være.

Få styr på den uforudsete udgift med det samme

De fleste vil gerne have den uforudsete udgift ud af verden så hurtigt som muligt, og her findes der for rigtig mange kun én løsning, og det er at låne. Men hvordan skal man låne til en uforudset udgift, så det ikke kommer til at skade ens fremtidige økonomi? Vi er kommet op med et par gode forslag, som du kan benytte, hvis du har brug for et lille lån.

Lån af familien

Denne løsning er der rigtig mange, som benytter sig af, da den for de fleste er helt omkostningfri, og de fleste har et familiemedlem, som har lidt penge, de kan undvære. Her er man fri for renter, rykkerbreve, fast løbetid etc. Man skal dog passe meget på, at man ikke kommer til at “udnytte” denne mangel på faste rammer, så man ikke får betalt tilbage i tide. Det kan skabe splid i en familie, når der kommer penge ind i billedet.

Tag et kviklån

Denne løsning koster en lille smule, men til gengæld er du også helt sikker på, at du har pengene med det samme, og hvordan hele processen kommer til at forløbe. Det er virkelig nemt at tage et kviklån, hvis man f.eks. tager det hos Lånpengesmart. Man kan nemt ansøge online, og kravene for at blive godkendt er meget få.

Når man tager et kviklån, har man oftest op til en måned, før end lånet skal være betalt tilbage, så man skal selvfølgelig være sikker på, at man har lånet inden for denne løbetid, da der ellers vil kunne ryge yderligere omkostninger på lånet.

Lån penge til uforudsete udgifter