Få et godt syn, mindre besvær og færre udgifter.

euroeyesydercirklen

Har du svært ved at se objekter helt tydeligt, og skal du anstrenge dig for at få øjnene til at fokusere?
Synsfejl er meget udbredt, og mange lever med det besvær, det medfører. Dog findes der heldigvis forskellige løsninger, så du kan få et godt syn igen.

Du bruger måske mange penge om året på briller eller kontaktlinser. Det hjælper dig selvfølgelig til at kunne se bedre. Briller og kontaktlinser er dog også til besvær i dagligdagen, når du skal dyrke sport, læse eller udføre andre af dine gøremål. Du kan ikke bevæge dig helt lige så frit, og ofte glemmer du brillerne derhjemme.

Du kan let finde frem til forskellige øjenbehandlinger, så du kan slippe for udgifter til briller og kontaktlinser.
Du kan læse mere om de forskellige symptomer, synsfejl og mulige behandlinger i dette indlæg.

Lider du af nærsynethed?

Ser du nære objekter helt tydeligt, mens de fjerne objekter er mere uklare? Nærsynethed er en meget almindelige synsfejl. Når man er nærsynet har éns øje en brydningsfejl, hvor øjets brændpunkt er foran nethinden. For det meste begynder nærsynethed i skolealderen og forværres frem til 20 års alderen. Ved synsstress eller medicinske forhold kan nærsynethed udvikles hos voksne.

Nærsynethed kan behandles med en øjenlaserbehandling eller linsebehandling.

Lider du af langsynethed?

Ser du objekter uskarpt på kort afstand, men objekter langt væk er tydelige? Ved langsynethed får du det gradvist sværere med at se objekter tæt på tydeligt. Nogle af symptomerne er, at du hurtigt bliver øm omkring øjnene, ofte har træthedsfølelse og får hovedpine.Ved langsynethed er øjets brændpunkt bagved nethinden, men dette kan ændres ved en øjenbehandling.

Behandlingen af langsynethed kan være øjenlaserbehandling eller linsebehandling.

Har du bygningsfejl?

Har du et sløret syn på både korte og lange afstande? Ser du et forvrænget billede, hvor et punkt mere ligner en streg? Du kniber øjnene sammen, bliver træt ved læsning og får hovedpine.

Bygningsfejl er ofte kombineret med nærsynethed eller langsynethed og betyder, at lyskilden rammer nethinden ujævnt.

Løsningen er enten øjenlaserbehandling eller linsebehandling.

Har du alderssyn?

Er du over 45 år og har svært ved at læse aviser, bøger eller bruge din mobiltelefon? Alderssyn er en aldersbetinget synsfejl. I det første stadie kan dette løses ved, at man holder læsematerialet lidt på afstand eller bruger en læselampe.

På det andet stadie vil alderssynet begynde at påvirke mellemafstandene, så du får svært ved at se på en computerskærm eller klokken på dit ur.
Nu er det ikke længere nok at holde læsematerialet væk fra dig.

Ved alderssyn oplever du ingen gener udover et forringet syn. Mange vælger at leve med alderssyn i en periode, men det er en god idé at konsultere en øjenlæge for at få diagnose.

Alderssyn kan behandles med en linseoperation, og det kan enten være med Multifokale linser eller KAMRA-Inlay metoden

Læs mere om øjenbehandlinger her: www.euroeyes.dk